Kies tussen twee hoge kwaliteitsmotoren

PF Mobility biedt twee verschillende motoren aan, de Klassieke en de Direct Power. Beide motorsystemen zijn ontworpen door Heinzmann. Wij garanderen u de hoogste kwaliteit en beschikbaarheid van reserveonderdelen in 5 tot 10 jaar. Om deze redenen hebben wij de goedkopere Aziatische motorsystemen niet geselecteerd.

Het Klassieke motorsysteem is heel eenvoudig te starten en te bedienen. Druk op een knop - en hit the road! De snelheid is continu regelbaar door gebruik van de gashendel, zoals op een scooter. De accu (low gel) is niet afneembaar, wat betekent dat u een stroomvoorziening moet hebben waar u de fiets parkeert. We adviseren dit motorsysteem als de fiets veel verschillende gebruikers heeft en/of indien een eenvoudige oplossing vereist is. Met een volledig opgeladen accu is de minimale actieradius 20 km.*

Het Direct Power motorsysteem is een modern en volledig geluidloos systeem, waarbij prestaties en functioneren van de motor afgestemd kunnen worden op individuele wensen. De snelheid van het accelereren, minimum en maximum snelheid worden fabrieksmatig geprogrammeerd.De accu (Li/Ion uitvoering) is afneembaar en kan dus bij iedere stroomvoorziening opgeladen worden. Met een volledig opgeladen accu is de minimale actieradius 25 km.*

Vanwege het feit dat het Direct Power systeem een wat gecompliceerder systeem is om te bedienen dan het Klassieke systeem, raden wij deze motor alleen aan als de fiets gebruikt wordt door één of enkele gebruikers.


Kies tussen twee controlesystemen

PF Mobility biedt twee controlesystemen aan: het Pedelec systeem en het E-Bike systeem.

E-bike, het Klassieke systeem werkt als je wel of niet beweegt met de pedalen, wat betekent dat je kunt uitrusten en de motor het werk kunt laten doen (op vlakke wegen). Gebruik de gashendel om de snelheid te bepalen. De maximale snelheid voor dit model bedraagt 15 km/h.

Pedelec, het Klassieke systeem is uitgerust met een revolutionaire sensor die ervoor zorgt dat de motor alleen werkt als je de pedalen gebruikt. De snelheid kunt u bepalen door het gebruik van de gashendel en schakelt zichzelf uit bij het bereiken van 15 km/h. Passief wegrijden is mogelijk tot 6km/h.

Pedelec, het Direct Power Systeem is uitgerust met een krachtsensor die ervoor zorgt dat het opgewekte vermogen wordt omgezet in een impuls die de motor activeert wanneer u de pedalen gebruikt. De snelheid is te bepalen door middel van drie ‘assistentie-niveaus’ en schakelt zichzelf weer uit zodra de ingestelde maximum snelheid wordt bereikt. De maximum toegestane snelheid is 25 km/h. Passief wegrijden is mogelijk tot 6km/h.

’*De maximale afstand (actieradius) is gemeten op een vlak wegdek met een minimumtemperatuur  van 15 oC en met nieuwe accu’s. Bij een lagere temperatuur en gebruikte accu’s is de maximale afstand (actieradius) kleiner.

BEL ONS en wij zorgen voor een passende oplossing voor u. Informeer naar prijzen, mogelijkheden of eventueel voor een zichtzending om een model uit te testen. Telefonisch bereikbaar op +31 (0) 165 31 83 75, maandag t/m donderdag van 08.00-17.00 uur en vrijdag van 08.00 tot 15.00 uur.

 PF mobility Holland BV · Havendijk 21 · 4731 TA Oudenbosch · tel. 0165 – 318375 · info@pfmobility.nl