Eenpersoons zitdriewielers
 

DISCO is aanbevolen voor mensen met loopproblemen of die moeite hebben bij het op- en afstappen van een gewone fiets. En voor iedereen die op zoek is zitdriewieler voor volwassenen. De comfortabele zitstoel met een lage hoogte garandeert altijd een comfortabele en veilige rit.

DISCO is beschikbaar in drie standaard modellen afhankelijk of u een variant wilt zonder een elektrische hulpmotor, of een variant met verschillende type hulpmotoren. Alle modellen kunnen naar uw wensen worden aangepast.


DISCO SMALL - zonder hulpmotor

DISCO - zonder hulpmotor

DISCO Pedelec, Direct Power - met hulpmotor

STABILO is aanbevolen voor mensen die de beleving willen van het rijden op een gewone fiets met de veiligheid van een zitdriewieler. Het frame heeft een speciaal ontwerp zodat u gemakkelijk kunt op- en afstappen. STABILO is daarom een populaire keuze voor mensen met die moeite hebben met lopen.
STABILO is beschikbaar in drie standaard modellen afhankelijk of u een variant wilt zonder een elektrische hulpmotor, of een variant met verschillende type hulpmotoren. Alle modellen kunnen naar uw wensen worden aangepast.


STABILO Small - zonder hulpmotor

STABILO Small Pedelec, Direct Power - met hulpmotor

STABILO - zonder hulpmotor

STABILO Pedelec, Direct Power - met hulpmotor


 


PF mobility Holland BV · Havendijk 21 · 4731 TA Oudenbosch · tel. 0165 – 318375 · info@pfmobility.nl